0

Rólunk


Kik vagyunk?
shutterstock_241266958_2Cégünket fiatal, ambíciózus és szakképzett faipari mérnökök és technikusok alkotják, akik a faiparban szerzett hosszú évek tapasztalatát veszik alapul.
Fejlesztőinkkel közösen álmodták meg termékeinket, amelyeket a funkcionalitás mellett esztétikusra terveztek, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen téren!

Mivel foglalkozunk?
Csapatunk kerti faházak, autóbeállók és kisebb kerti termékek gyártásával foglalkozik. Termékeinket az Önök igényeinek leginkább megfelelő kialakításban készítjük el: faházépítő programunkon keresztül számtalan összeállítás építhető virtuálisan, amit kézzelfogható formába is öntünk.

Miért vagyunk jó választás?
Minden termékünket gondosan válogatott és megmunkált alapanyagokból készítjük szakképzett faipari technikusaink segítségével.
Célunk, hogy ne csupán egy tömegterméket kínáljunk föl Önnek, hanem közösen megtaláljuk a leginkább megfelelő kialakítást! A tervezési folyamatot ezért zárjuk minden esetben személyes egyeztetéssel a készítendő épület helyszínén, ahol felmérést is készítünk.

Kinek ajánljuk termékeinket?
Mindenkinek, aki kertjébe, telkére igényes megjelenésű tároló faházra, garázsra, autóbeállóra vagy terasz fedésre vágyik!
Széles szortimentünknek köszönhetően kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző összeállítást.

Mire számíthat, aki minket választ?
Minden munkánkhoz kellő alázattal és odafigyeléssel állunk, hiszen számunkra a legnagyobb öröm, ha megrendelőink arcán az elégedettséget látjuk.
Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot megrendelőinkkel, mert enélkül csak egy gyártó lennénk a sok közül, akinél webshopon keresztül juthat hozzá a kompromisszumok árán kiválasztott termékhez.