0

Üdvözöljük weboldalunkon!

Egyéb
|

Üdvözlünk minden kedves látogatót weboldalunkon, had mutatkozzunk be röviden első blogbejegyzésünkben!

Csapatunk lelkes, fiatal szakemberekből áll, akik kellő szaktudással felvértezve segítik Önöket abban, hogy a közös tervezés folyamán olyan termék kerüljön a kertjükbe, mely hosszú időn át kiszolgálja igényeiket és emellett esztétikus is.

Fontosnak tartjuk, hogy mindkét szempont teljesüljön, hiszen senki sem szeretne kompromisszumot kötni egy olyan épületet illetően, melynek kiemelt szerepe van és ráadásul otthonuk része.

Termékeink alapanyaga a fa, mely természetességével belesimul a környezetbe és otthonosságot sugároz. Faházaink formavilága pedig lehetőséget ad arra, hogy a modern illetve a klasszikusabb kialakításokat kedvelők is megtalálják a nekik legjobban tetsző összeállítást.

Házainkat, garázsainkat és terasz fedéseinket minden esetben egyedi igények szerint tervezzük és készítjük, így az emailes ajánlatadást követően mindenképpen helyszíni felmérést végzünk, ahol kollégánkkal minden részletet megbeszélhetnek személyesen.

Emellett persze néhány, közkedvelt kialakítást és méretet beárazva megtalálnak weboldalunkon, ahol a konkrét árakon kívül ötletet is meríthetnek referenciaképeinkből.

Blogbejegyzéseinkből értesülhetnek majd új termékeinkről, olvashatnak érdekességeket és hasznos tanácsokat is.

Aki pedigotthon érzi magát a kertek világában, bátran kövessen minket facebookon is!

Kérdéseiket, kéréseiket és esetleg témajavaslataikat is szívesen vesszük, küldjék meg nekünk bátran, miről olvasnának szívesen legközelebbi bejegyzéseinkben!

Addig is kellemes időtöltést kívánunk weboldalunkon!