A kép illusztráció.

Minőségi magyar termék

Országos házhozszállítás

Fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyag

Lapostetős faház oldaltetővel

 • Modern kialakítású lucfenyőből készült kerti faház a te igényeidre szabva!
 • 6 méret és 3 vastagság közül választhatsz. Játszhatsz a tető és a faház színével, kedvedre variálhatod a nyílászárók típusát, méretét, mennyiségét.
 • Tegyél több színt a kosárba, hogy igazán egyedi, a kertedhez illő tárolód legyen!
 • Csak azt tesszük bele a csomagba, amire szükséged van!
 • A képes szerelési útmutatónk segítségével kényelmesen, akár egy hétvége alatt is összeépítheted saját faházadat.
 • A 2-3-4 méteres terasz pedig rossz idő esetén további tárolóhelyet biztosít, vagy a kerti összejövetelek helyszíne is lehet.

Áraink BRUTTÓ árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák!

Technikai adatok:

 • A csomagok súlya a termék méretének függvényében 400 kg - 1000 kg.
 • Belmagasság: 220 cm - 200 cm között
 • Tető legmagasabb pontja, csúcsméret: kb. 230 cm
 • A faházak mérete termékspecifikus.
 • Melyik méret mit jelent? - Az első méret a faház frontoldalának mérete, a második méret pedig az oldalfal mérete, vagyis a faház mélysége (3x2 méteres faház esetében 3 méteres az eleje, és 2 méteres az oldala)
 • Oszlopvastagság az oldaltetőnél: 8x8 cm

Lapostetős faház jellemzői

Igényes kialakítású, egyedi igények szerint személyre szabható faház most néhány kattintással a tied lehet.

Méret és stílus

9 féle különféle méretben rendelheted meg a termékünket. A legkisebb alapméret 3x2 méter (S típusú ház), ami egészen 4x4 méteres alapterületig növelhető. Az „L” és „XL” típusú házaink két féle elrendezésben kérhetőek: ezeket a méretválasztónál „v2”-vel jelöltük.

Anyagvastagság

Az alapárba tartozó falvastagság 20mm, ami egy kerti szerszámtároló, kis faház esetében már egy stabil szerkezetet jelent. Felár ellenében kérhető a 33mm és 40mm-es változat is. Ár/érték arányban a 33mm-es változatot javasoljuk, ha egy igazán masszív kialakítású házat szeretnél. A 40mm-es falvastagság többnyire hőszigetelés szempontjából ideális. Amennyiben téliesíteni szeretnéd a kerti házadat, vagy egy kerti wellnesshez infraszaunát építenél bele, akkor a téli hónapokban áldás lesz a jó hőmegtartó képességekkel rendelkező szélesebb falvastagság.

Tető fedése

A két féle színben választható lemeztető (vörös RAL 3009 fényes, antracit szürke RAL 7016 fényes), és a rozsdamentes, szinterezett oldalsó lemezborítás letisztult, modern külsőt kölcsönöz házainknak. A tető alá kérhető méretre vágott tetőfólia, ami a lemeztető alá helyezve segít a párásodással szemben.

Ajtó és ablak

Az alapárba tartozó egyszárnyú, telifa ajtó igény szerint üvegesre vagy kétszárnyú telifára/üvegesre is cserélhető. Felár ellenében kérhető keretbetétes zárszerkeret (kulcsos zár) és kilincs is az ajtóra. 5 féle méretben kérhetőek ablak a ház oldalára (az ajtó felöli oldalra az ablak nem szerelhető be). Az igényelt ablak és ajtó méretének megfelelően a faház szerkezetét úgy alakítjuk ki, hogy a faház felépítése után a nyílászárokat neked csak egyszerűen csak fel kelljen csavaroznod.

Az ajtó a front oldalon eltolt helyzetben helyezkedik el. Amennyiben középre kéred az elhelyezést,  jelezd írásban a megjegyzés rovatban!

Kerti tároló funkció/Fedett kocsibeálló funkció

A faházaink ideálisan használhatóak egyszerű kerti szerszámtárolóként és kerti wellness épület vagy szaunaházként is. 4x4-es méretben ideális horgászház lehet a vízparti telken is. Nagyobb anyagvastagsággal és utólagos kőzetgyapotos hőszigeteléssel pedig a hideg hónapokban is használható kellemes időtöltésre. A 4m-es oldaltető már fedett kocsibeállóként is használható. Ebben az esetben figyelni kell arra, hogy a faház mérete minimum 3 x 3 méter legyen, hogy egy személyautó kényelmesen beférjen az oldaltető tartóoszlopai közé.

Faház festése, felületkezelése

Házainkat felületkezelés nélkül (natúr színben) szállítjuk. Igény szerint rendelhetsz tőlünk a 7 féle minőségi vékonylazúrunkból. A Milesi és Remmers gyártók minőségi lazúrjait részesítjük előnyben. Mivel egy kerti épületről van szó, ezért fontos, hogy tartós felületkezelést kapjon a ház minimum két rétegben. A vékonylazúr előnye a vastaglazúrral szemben, hogy kétszeri felkenés után is szépen kirajzolódik a lazúr alatt a faanyag erezete. A felületkezelést 2-3 évente javasolt megújítani.

Szerelési útmutató

A faházaink felépítéséhez, összeszereléséhez részletes szerelési útmutatót biztosítunk a számodra (fényképes illusztrációkkal), így egy hétvégi napon 1-2 barátoddal és néhány sörrel nem fog gondot okozni a munka ezen része. Kollegáink a házhozszállításban tudnak segíteni, a faház felépítésében azonban nem tudunk személyes segítséget nyújtani.

Szereléshez szükséges szerszámok

Az összeszereléshez mérőszalagra, vízmértékre, akkus csavarhúzóra, ütvefúróra és kalapácsra lesz szükséged. A szerelési útmutatóban részletesen leírjuk neked majd ezt is.

Szereléshez szükséges szerszámok

Az összeszereléshez mérőszalagra, vízmértékre, akkus csavarhúzóra, ütvefúróra és kalapácsra lesz szükséged. A szerelési útmutatóban részletesen leírjuk neked majd ezt is.

Csomagolás

A rendelt faházakat elemekre szerelve gondosan csomagolva rakjuk össze a megrendelő részére. A csomag tartalmaz minden olyan faelemet, szerelvényt és csavart, amikre az összeszerelés során szükséged lehet.