Lapostetős faház oldaltetővel

Lapostetős kerti faház oldaltetővel tulajdonságai, jellemzői

Igényes kialakítású, egyedi igények szerint személyre szabható oldaltetős faház most néhány kattintással a tied lehet.

A szinterezett lemezborítású tető, és a körbeboruló takarólemez modern, letisztult formát kölcsönöz házainknak.

Az oldaltető funkcióját tekintve ideális fedett terasznak, illetve fedett autóbeállónak, nyitott garázsnak is.

Az oldaltetős faházak 7 féle méretben, elrendezésben kérhetőek. E mellett számos kiegészítő, több féle ablak és ajtó választható hozzá.

A termékek felületkezelés nélkül kerülnek szállításra, átadásra, azonban igény szerint 7 féle minőségi vékonylazurt tudunk biztosítani termékeink mellé.

Faházainkra országos házhozszállítást vállalunk. A házhozszállítás díja megyénként eltérő lehet.
Budapest bizonyos kerületeibe (távolságfüggő) INGYENES szállítást is vállalunk!
A pontos szállítási díjat a kosár oldalon az irányítószámod megadásával a rendszer kiszámolja. Tájékoztató jelleggel a megyénként eltérő szállítási költségeket a Szállítás menüpont alatt is megtalálod.
Ingyenes átvételre is van lehetőség ha személyesen eljössz hozzánk a nagytarcsai központunkba.

A választott faház összeszereléséhez minden szakmai tanácsot, leírást megkapsz tőlünk, hogy az építése még a laikusok számára is könnyen kivitelezhető legyen. Mivel a kapacitásunk főleg a gyártásra koncentrálódik, így a házak helyszíni felépítésében kollegáink nem tudnak személyes segítséget nyújtani.

Cégünk a Stabilholz Kft sok éve foglalkozik már kerti házak, szabadtéri fa szerkezetek, szaletlik, kocsibeállók és garázsok gyártásával. Évente több száz elégedett vásárló választja a termékeinket, mivel magas szakértelmet, minőséget képviselünk a piacon.
Budapest XVI.kerületében található bemutatókertünkben személyesen is megtekintheted az oldaltetővel épített lapostetős kerti faházunkat.

Összesen 1 találat