A kép illusztráció. A termék oldaltető nélkül is rendelhető!

Minőségi magyar termék

Országos házhozszállítás

Fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyag

Lapostetős fa garázs

 • Modern kialakítású, lucfenyőből készült fa garázs a te igényeidre szabva!
 • 8 méret és 3 vastagság közül választhatsz.
 • Csat azt tesszük bele a csomagba, amire szükséged van.
 • Rendelhetsz csak zárt garázst, vagy kiegészítheted egy 3 méteres nyitott autóbeállóval is.
 • A képes szerelési útmutatónk segítségével kényelmesen, akár 1 hétvége alatt is összeépítheted saját garázsodat.

Áraink BRUTTÓ árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák!

Technikai adatok:

 • A csomagok súlya a termék méretének függvényében 400 kg - 1200 kg.
 • Külső magasság körülbelül 2,4-2,1 m, legkisebb belső magasság 2 m.
 • Tető legmagasabb pontja, csúcsméret: kb. 240 cm
 • A garázsok mérete termékspecifikus.
 • Melyik méret mit jelent? - Az első méret a fa garázs frontoldalának mérete, a második méret pedig az oldalfal mérete, vagyis a garázs mélysége (3x5 méteres garázs esetében 3 méteres az eleje, és 5 méteres az oldala)
 • Oszlopvastagság az oldaltetőnél: 8x8 cm

Garázs jellemzői

Igényes kialakítású, egyedi igények szerint személyre szabható fa garázs most néhány kattintással a tied lehet.

Méret és stílus

8 féle különféle méretben rendelheted meg a termékünket. A legkisebb alapméret 3x5 méter (S típusú  garázs), ami egészen 6x6 méteres alapterületig rendelhető.

Anyagvastagság

Az alapárba tartozó falvastagság 20mm, ami egy fa garázs esetében már egy stabil szerkezetet jelent. 20mm-es anyagvastagság esetén kérheted a szállítást lapra szerelve (panelekben) vagy helyszíni készre szereléssel. Felár ellenében kérhető a 33mm és 40mm-es változat is. A 40mm-es falvastagság többnyire hőszigetelés szempontjából ideális. Amennyiben téliesíteni szeretnéd a garázsod, vagy egy kerti wellnesshez infraszaunát építenél bele, akkor a téli hónapokban áldás lesz a jó hőmegtartó képességekkel rendelkező szélesebb falvastagság.

Tető fedése

A két féle színben választható lemeztető (vörös RAL 3009 fényes, antracit szürke RAL 7016 fényes), és a rozsdamentes, szinterezett oldalsó lemezborítás letisztult, modern külsőt kölcsönöz garázsainknak. A tető alá kérhető méretre vágott tetőfólia, ami a lemeztető alá helyezve segít a párásodással szemben.

Ajtó és ablak

Garázs vásárlásánál nem kötelező személyi ajtót vásárolni, ezért ez elhagyható tétel. Felár ellenében kérhető:  keretbetétes zárszerkeret (kulcsos zár) és kilincs is az ajtóra. 5 féle méretben kérhetőek ablak a garázs oldalára. Az igényelt ablak és ajtó méretének megfelelően a garázs szerkezetét úgy alakítjuk ki, hogy a faház felépítése után a nyílászárokat neked csak egyszerűen csak fel kelljen csavaroznod.

Ha vásárolsz személyajtót, mindenképp jelezd megrendelésnél, hogy  melyik falra, és hová helyezzük.

Garázs festése, felületkezelése

Házainkat felületkezelés nélkül (natúr színben) szállítjuk. Igény szerint rendelhetsz tőlünk a 7 féle minőségi vékonylazúrunkból. A Milesi és Remmers gyártók minőségi lazúrjait részesítjük előnyben. Mivel egy kerti épületről van szó, ezért fontos, hogy tartós felületkezelést kapjon a ház minimum két rétegben. A vékonylazúr előnye a vastaglazúrral szemben, hogy kétszeri felkenés után is szépen kirajzolódik a lazúr alatt a faanyag erezete. A felületkezelést 2-3 évente javasolt megújítani.

Szerelési útmutató

A garázsok felépítéséhez, összeszereléséhez részletes szerelési útmutatót biztosítunk a számodra (fényképes illusztrációkkal), így egy hétvégi napon 1-2 barátoddal és néhány sörrel nem fog gondot okozni a munka ezen része. Kollegáink a házhozszállításban tudnak segíteni, a faház felépítésében azonban nem tudunk személyes segítséget nyújtani.

Szereléshez szükséges szerszámok

Az összeszereléshez mérőszalagra, vízmértékre, akkus csavarhúzóra, ütvefúróra és kalapácsra lesz szükséged. A szerelési útmutatóban részletesen leírjuk neked majd ezt is.

Csomagolás

A rendelt garázsokat szálakban, gondosan csomagolva rakjuk össze a megrendelő részére. A csomag tartalmaz minden olyan faelemet, szerelvényt és csavart, amikre az összeszerelés során szükséged lehet.