0

Blog


Kerti bútort, faházat, garázst az ember –jó esetben- hosszú távra tervez és vásárol, így mindenképpen fontos, hogy megfelelő minőség kerüljön a kertbe. Az időjárás igencsak megviseli a kültéren elhelyezett építményeket, ezért kiemelkedően fontos, hogy a tartósság érdekében megfelelő védelemmel lássuk el azt.

Manapság a piacon rengeteg fajta építőanyag és szín közül választhatunk, így azt gondolhatnánk, talán a faanyag, mint olyan, már ,,kiment a divatból”. Jó hírünk van a természetességet kedvelőknek: a fa sosem fog kimenni a divatból!

Üdvözlünk minden kedves látogatót weboldalunkon, had mutatkozzunk be röviden első blogbejegyzésünkben! Csapatunk lelkes, fiatal szakemberekből áll, akik kellő szaktudással felvértezve segítik Önöket abban, hogy a közös tervezés folyamán olyan termék kerüljön a kertjükbe, mely hosszú időn át kiszolgálja igényeiket és emellett esztétikus is. Fontosnak tartjuk, hogy mindkét szempont teljesüljön, hiszen senki sem szeretne kompromisszumot kötni egy olyan épületet illetően, melynek kiemelt szerepe van és ráadásul otthonuk része.