0

Miért pont fa?

Faház
|

Manapság a piacon rengeteg fajta építőanyag és szín közül választhatunk, így azt gondolhatnánk, talán a faanyag, mint olyan, már ,,kiment a divatból”.

Jó hírünk van a természetességet kedvelőknek: a fa sosem fog kimenni a divatból!

 

A fát, mint természetből kinyert építőanyagot ősidők óta használják, nincs ez másképp napjainkban sem. Természetesen a megmunkálása, végső felhasználása már sokban változott.

Stílustól, színtől, környezettől függetlenül mindig beilleszthető az adott környezetbe, hiszen rendkívül jól idomítható.

Felhasználása igen sokrétű, akár a klasszikusabb vagy a modern, letisztult stílus kedvelői is megtalálhatják benne a kedvükre való kialakítást.

 

De mégis miért válasszuk a fát más anyagokkal szemben?

Aki faanyagot választ, elsősorban természetessége, szép mintázata, illata vagy meleg tapintása miatt kedveli azt. Ezt az érzést egy laminált felület sosem adhatja vissza!

Otthonunkban, kertünkben is fontos, hogy ez a melegség járjon át mindent, hiszen ide térünk haza egy fárasztó munkanap után, itt töltjük legtöbb időnket, itt töltődünk föl.

A kertben a természetesség az első, így kézenfekvő, hogy ide is fából készült kiegészítők, tárolók, autóbeálló vagy akár játszótér kerüljön.

 

A faanyag, mint olyan kellő felületkezelés mellett hosszú évekig tartós és szép marad, így bármilyen termék mellett döntünk, az kertünkben rendkívül időtálló marad.

 

És hogy mégis milyen felületkezelés szükséges a megfelelő tartósság eléréséhez?

Ez következő cikkünkből kiderül, tartsanak velünk akkor is!