0

GYIK


Az általános törvénykezés alapján 50 légköbméter illetve 3 méteres gerincmagasság alatti házak esetén nem szükséges engedély az építkezéshez. Házaink 20 négyzetméter alatti alapterület esetén így nem minősülnek engedélykötelesnek, de ennek ellenére érdemes a helyi önkormányzatnál utánajárni, vannak-e a településen eltérő rendelkezések.

Megrendeléseket, árajánlatkéréseket elsősorban weboldalunkon keresztül vagy emailes megkeresés formájában tudunk fogadni illetve rögzíteni. Az ajánlatkérés illetve rendelés legegyszerűbb módja, ha kitöltik online faház kalkulátorunkat, ahol pár kattintással valós árat számolhatnak a megjelölt kialakításra.

Faházainkat minden esetben panelekre szerelve készítjük műhelyünkben, így a vázszerkezetet a külső burkolattal elkészítjük oldalfalanként. A ház így kerül kiszállításra, ezért a helyszínen a szerelési idő jelentősen csökken. A nyílászárókat is beépítjük már a műhelyben, illetve a felületkezelést is elvégezzük műhelykörülmények közt, így a helyszínen már csak a panelek egymáshoz illetve az alaphoz rögzítése történik és a tetőszerkezetet is ekkor készítjük el.

Folyamatosan frissülő weboldalunkon keresztül megismerhetik munkáinkat, referenciáink közt számtalan, már elkészült faházunk illetve egyéb kerti fa termékünk megtekinthető. Az általunk felhasznált anyagokról illetve színekről, tetőfedésekről helyszíni felméréseink alkalmával tájékozódhatnak, ahol felmérő kollégánk kézzel fogható formában prezentálja ezeket.

Házainkat minden esetben rögzítjük az alaphoz, melyet előre javaslunk elkészíteni. Az alapozáshoz betont javaslunk, melyet pontosan a faház méretében kell kialakítani, így megóvjuk a faházat a nagyobb alap miatti esetleges beázástól. Az alapon kívül minden mást cégünk biztosít, így a szereléshez szükséges rögzítő elemeket is helyszíni szerelőink viszik magukkal. Amennyiben a telepítés helyszínen még nincsen áram bevezetve, kérjük, ezt előre jelezzék!

Termékeinket, így a faházakat is minőségi lucfenyőből készítjük. Házainkat gerenda vázszerkezetre építjük, melynek függőleges és vízszintes elemei megfelelő stabilitást biztosítanak minden méretű faházunknak. Erre a vázra kívülről szerelünk burkolatot, melynek részei nútféderes kötéssel illeszkednek egymáshoz. Minden anyagunk szárított és gyalult, műhelyünkben megfelelő körülmények közt, szakemberek által kerül megmunkálásra, hogy igazán minőségi és tartós termék kerüljön az Ön otthonába! A faanyag tartósságát vékonylazúros felületkezeléssel biztosítjuk, melyet kívülről végzünk el két rétegben. Minden házunk esetében minőségi tetőfedő anyagokat használunk, melyek sokáig megvédik azt az eső, hó és a napfény káros behatásaitól.