Karácsonyi gyerek faház sorsolás

 

 

Minden vásárlónk, aki 2022. december 9-ig faházat vásárol a fahazepito.hu oldalon, jogosult részt venni karácsonyi nyereményjátékunkban. A játék keretén belül vásárlóink között 3 db fából készült gyerek házikót sorsolunk ki padlóval, választható színű zsindelyfedéssel, és minden szükséges szerelvénnyel ami az összeépítéshez szükséges.

 

A részvétel feltétele a vásárláson felül, hogy a nyeremény gyerek faház összeépítéséről videófelvétel készül, melyet a vásárló további felhasználásra átad a Faházépítő csapatának.

 

A sorsolás a Faházépítő Facebook oldalán lesz megtekinthető, a nyerteseket pedig külön üzenetben is értesítjük, és egyeztetünk a szállítás időpontjáról.

 

 

 

 

A gyerek faház értéke: bruttó 320 000 Ft

 

Jelentkezni írásban a hello@fahazepito.hu e-mail címen lehet.

 További információ:

A sorsolásra azon ügyfelek jelentkezhetnek, akiknek 2022. December 9-ig érvényes megrendelésük van a fahazepito.hu rendszerében, és legkésőbb december 11-ig beérkezik rendszerünkbe a termék árának minimum 50%-a. Az ügyfél abban az esetben is részt vehet a sorsoláson, ha 2023. évi szállítást igényelt. Jelentkezésével a vásárló vállalja, hogy a gyerek faház összeépítéséről videófelvételt készít, melyet a további felhasználásra átad a Faházépítő csapatának.